Om Företaget

​Cosmodent har betjänat sina kunder sedan 1998 och är specialiserade på att skapa högkvalitativa helkeramiska konstruktioner, inklusive kronor och broar. Vår expertis ligger inom kosmetisk tandvård, där vi är välutbildade och har välutvecklade, förutsägbara system för att säkerställa bästa möjliga resultat. Cosmodents mål är att producera förstklassiga produkter med hjälp av noga utvalda material, avancerad utrustning och den senaste tekniken.

Genom att fokusera på dessa faktorer kan vi skapa produkter av högsta kvalitet, med imponerande estetik, passform och funktionalitet. Detta innebär att du inte behöver lägga tid på onödiga justeringar vid stolen, utan istället kan cementera direkt och effektivt.

Vi sätter alltid patientens behov och tillfredsställelse i första hand, vilket gör att du kan känna dig trygg med att vårt arbete uppfyller dina förväntningar.

Cosmodent är stolt över att vara kvalitetssäkrat enligt FR2000, vilket innebär att vi följer ISO-normerna 9001 (kvalitetsledning), 14001 (miljöledning) och 45001 (arbetsmiljöledning). Dessutom uppfyller vi alla krav inom Medicintekniska produkters förordning (MDR) för att säkerställa säkerheten och effektiviteten i våra produkter och tjänster. Vi är även registrerade som tillverkare av medicintekniska produkter hos Läkemedelsverket.

 
 
 
 
 
Vissa fält är inte korrekt ifyllda

Copyright © 2023 . Cosmodent AB . All Rights Reserved​